Operatie la Genunchi in Turcia - Operatie la Genunchi in Turcia

Pachet Inlocuire Genunchi in Turcia

O procedura de inlocuire a ambilor genunchi este la fel ca cea de inlocuire a unui genunchi, doar ca ambii genunchi sunt inlocuiti in acelasi timp. Inlocuirea de genunchi este cunoscuta si ca artoplastie. Acest tip de procedura este luata in considerare pentru persoanele care sufera de leziuni severe ale genunchilor sau artrita. Tehnica chirurgicala inlocuieste articulatia deteriorata a genunchiului cu una artificiala.

Partea superioara (coapsa) si cea inferioara (gamba) a piciorului, sunt unite de articulatia genunchiului. Aceasta este formata din straturi de cartilaj care protejeaza genunchiul si absorb socul de la mers si alergat. Un „tampon” gros se gaseste intre capetele osoaselor coapsei (femur) si fluierul piciorului (tibie). Una dintre cele mai comune cauze de deterioarare a genunchiului este osteoartrita, care descompune acest cartilaj articular si tesuturilor din jurul osoase.

Cine beneficiaza de procedura de inlocuire a ambilor genunchi?

Persoane diagnosticate cu osteoporoza, artrita sau alte boli degenerative ale oaselor pot fi candidati potriviti pentru aceasta procedura, dar un chirurg va face determinarea si in functie de varsta, gradul de deteriorare a articulariei si de asemenea de metodele de tratament pentru intarire sau stabilizare care au fost deja aplicate. Pentru multi, procedura de inlocuire de genunchi poate oferi mobilitate si aplitudine de miscare crescute, reducerea durerii si o calitate mai buna a vietii pentru aproximativ 15 ani dupa procedura chirurgicala.

Ce spitale poti alege in Turcia pentru aceasta procedura?

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

 

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

Cevre Private Hospital, Istanbul, Turcia

Cevre Private Hospital, Istanbul, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

De ce sa alegeti spitalele din Turcia?

  • Standarde Recunoscute International.
  • Mereu la zi cu toate inovatiile din sectorul medical.
  • Echipamente medicale moderne.
  • Echipa medicala pregatita la cele mai bune universitati.
  • Servicii medicale de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe informatii despre procedura de inlocuire

genunchi in Turcia nu ezitati sa ne contactati!!

Contactati-ne

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/