Pachet Oncologic Turcia - Pachet Oncologic Turcia

Tratament Oncologic in Turcia

La centrele medicale din Turcia se efectuaza cu succes interventii chirurgicale radicale, precum si proceduri chirurgicale minim invazive in tratamentul cancerului. Centrul a adoptat o abordare multidisciplinara in tratarea cancerului. Intalniri periodice multidisciplinare de evaluare a pacientului, efectuate in mod specific pentru bolnavii de cancer, permit un plan de tratament adaptat starii specifice individului.

Oncologie Ortopedica

Centrul de Oncologie Ortopedica este dedicat pentru a furniza cele mai eficiente modalitati terapeutice pentru tratarea sarcoamelor oaselor si tesuturilor moi. Tumorile maligne osoase includ osteosarcom, sarcom Ewing, condrosarcom, fibrosarcom, carcinom metastatic, mielom, precum si alte tumori osoase metastatice.

Centrul ofera, de asemenea, tratamente inovatoare, cum ar fi procedurile de salvare a membrelor, concepute pentru a salva membrelor in timp ce tumoarea este eliminata chirurgical.

Oncologie Neurologica

Departamentul de Neurochirurgie se ocup, de asemennea de cazuri de oncologie, cum ar fi: tumori la creier, ale coloanei vertebrale, a nervilor periferici, a maduvei spinarii, benigne cerebrale, maligne. Tehnologiile utilizate sunt: Neuro-navigatie, Radiochirurgie CyberKnife, Angiografie Digitala, RMN si CT Avansate, Stereotactica biopsie fara cadru, Monitorizare Video-EEG, Brain Mapping.

Ce centre medicale puteti alege in Turcia?

Neolife Medical Center, Istanbul, Turcia

Neolife Medical Center, Istanbul, Turcia

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

 

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

Cevre Private Hospital, Istanbul, Turcia

Cevre Private Hospital, Istanbul, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

Care sunt preturile?

Preturile pot varia de la $70,000 la $120,000 pentru un transplant de maduva, de la $7,500 la $10,500 pentru terapia TrueBeam si de la $10,100 la $20,300 pentru radioterapie.

De ce sa alegi clinicile din Turcia?

  • sunt recunoscute international pentru procedurile oncologice inovative
  • folosesc aparatura de ultima generatie
  • doctorii sunt pregatiti la cele mai bune institutii din lume
  • preturile sunt avantajoase in comparatie cu alte tari
  • au translatori pentru orice limba
  • trateaza pacientii cu respectul si grija cuvenite

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre procedurile oncologice efectuate la centrele din Turcia,

nu ezitati sa ne contactati!

Contactati-ne

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/