Operatie Transplant Ficat in Turcia - Operatie Transplant Ficat in Turcia

Operatie Transplant Ficat in Turcia

Din cauza lipsei de donatori de ficat si numarul mare de pacienti cu boli hepatice, timpul de asteptare creste in fiecare an. Sute de oameni pierd lupta in fiecare an asteptand un ficat de la donatori decedati. Dar donatorul unui ficat poate fi, de asemenea, un membru al familiei care isi poate dona o parte din ficat pacientului. Compatibilitatea sangelui si a dimensiunii ficatului sunt esentiale in transplantul de ficat. De asemenea, sanatatea generala a donatorului a donatorului, precum si motivele altruiste ale donarii sunt importante.

Pentru pacientii straini, transplantul de organe de la un donator viu, poate fi efectuat numai de la rude de gradul I la IV, (reglementat si controlat de catre Ministerul Sanatatii/ Republica Turca), prin urmare, donatorii trebuie, de asemenea, sa calatoreasca impreuna cu pacientul pentru efectuarea transplantului. Pacientul va trebui sa furnizeze documente/ certificate de la autoritatile din tara sa care sa certifice relatia de rudenie. Grupa sanguina a destinatarului si donatorul trebuie sa se potriveasca.

Cine sunt candidatii pentru transplant ficat?

Un transplant de ficat este recomandat pentru multe boli hepatice, cum ar fi ciroza, unele boli congenitale si tumori hepatice. Dupa un transplant va fi necesar administrarea unor medicamente pentru tot restul vietii pentru prevenirea respingerii organului. Luarea medicamentelor este esentiala pentru a garanta succesul transplantului, in caz contrar, sistemul imunitar il va vedea ca un corp strain si va lupta sa il elimine, efectele fiind cedarea organului sau moartea. Totusi, daca sunt urmate recomandarile, transplantul de ficat are o rata de succes de 70-80%, iar activitatile pot fi reluate in mod normal.

Examinari generale vor fi necesare atat pentru donator cat si pentru pacient, pentru verificarea sanatatii, de asemenea chirurgii mai pot solicita: informații cum ar fi varsta, grupa de sange, inaltimea si greutatea atat a pacientului, cat si a donatorului; rapoartele medicale ale pacientului, cum ar fi concluziile privind USG-ul sistemului venos portal si a ficatului; proteina Alpha Feto si raportul ecografic 2D.

Odata ce lucrurile sunt finalizate atat donatorul, cat si pacientul trebuie sa mearga la Istanbul pentru transplant: spitalizare pacient pana la 5 zile in UTI + 10 zile; spitalizare donator pana la 7-10 de zile.

Pachetele oferite in Turcia includ

  • Tratamentul in sine.
  • Consultare initiala cu chirurgul/ medic la sosirea la spital.
  • Teste standard de pre-chirurgie, inclusiv raze X, scanari, dupa cum este necesar.
  • Medicamentele standard pre/ post-operatorii utilizate in timpul spitalizarii.
  • Cazare in camera standard pentru numarul de zile indicat in pachet.
  • In camera poate sta si un insotitor.

Care sunt spitalele care ofera transplant ficat in Turcia?

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

 

Acibadem Healthcare Group, Istanbul, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

Kent Hospital, Izmir, Turcia

Care sunt beneficiile transplantului de ficat in Turcia?

  • Reface functia optima a tuturor aspectelor legate de corp
  • Imbunatateste stare generala
  • Speranta de viata mai lunga
  • Imbunatateste vitalitatea si calitatea de ansamblu vietii

Daca doriti mai multe informatii despre procedura de transplant ficat efectuata la clinicile din Turcia,

nu ezitati sa ne contactati!

Contactati-ne

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/