Terapie cu Celule Stem in Germania Pentru Ciroza Hepatica

Terapie cu Celule Stem in Germania Pentru Ciroza Hepatica

 

Ciroza hepatica este o boala in care tesutul hepatic sanatos este inlocuit de tesut cicatricial care impiedica ficatul sa functioneze in mod normal. Acest tesut cicatrical blocheaza fluxul de sange din ficat si incetineste procesarea de hormoni, nutrienti, medicamente, si toxine (care sunt produse natural). In plus, aceste tesuturi incetinesc producerea de proteine si alte substante.

Terapia cu celule stem poate ajuta pacientii care se lupta cu ciroza hepatica. Avantajul principal al acestor celule celule (celulele stem adulte) este ca nu exista posibilitatea de respingere in momentul transplantarii. Celulele stem se diferentiaza in hepatocite, producand factori solubii care faciliteaza regenerarea si repararea celulara. De asemenea, celulele stem pot fuziona cu hepatocitele, directionanad regenerarea lor.

In Germania, exista numeroase centre medicale renumite, care ofera pacientilor terapie cu celule stem pentru ciroza hepatica.

Oras / TaraClinicaPretInformatii pachet
Frankfurt, GermaniaGerman International Clinic€17,400Pacientul va rămâne în Germania timp de cel puțin 14 zile.
Examinare initiala.
Colectarea de sange pentru a pregati de cultura de celule (dureaza cel putin 10 zile).
Injectarea celulelor stem.
Terapie complementara pentru o mai buna reactie a organismului la tratament.
Examinare ulterioara pentru a verifica succesul tratamentului
Werne, GermaniaJuventas Revitalization Clinic€7,000Tratament de 10 zile cu celule stem, terapie cu ozon, IV tratamente cu laser si IV terapii ortomoleculare.
Dupa 10 zile de tratament pacientul primeste din partea clinicii medicamentatie pentru urmatoarele 12 luni.

Beneficiile tratamentului cu celule stem pentru ciroza hepatica:

  • Aceasta terapie este un tratament nou, aplicat si cercetat in numeroase de clinici de specialitate.
  • Celulele stem adulte nu pot fi respinse de catre organism.
  • Au capacitatea de a se transforma si inlocuiesc celulele hepatice afectate si/sau distruse.

Descoperiti numeroase optiuni de tratament oferite de clinici renumite din Germania! Aflati mai multe detalii despre terapia cu celule stem pentru ciroza hepatica!

Contactati-ne

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/