Tratament avansat pentru tratarea cancerului la san Potrivit statisticilor EUCAN, peste 35.000 de femei au fost diagnosticate anul trecut cu cancer in Romania. Vrem sa iti intindem o mana de ajutor si sa pasim impreuna pe drumul spre o viata normala!

Neolife - Clinica Privata Oncologie Bucuresti - Neolife - Clinica Privata Oncologie Bucuresti

Radioterapia este una dintre cele mai moderne si eficiente metode folosite in tratamentul cancerului de san. Durata medie a unei sedinte de radioterapie este de doar opt minute iar fasciculele de radiatie au o precizie extraordinara, evitand organele sanatoase. Astfel, dozele administrate pot fi marite pentru o eficienta mai mare iar toxicitatea pentru pacient este cu mult redusa.

Tratament Cancer La San - Tratament Cancer La San

Radioterapia este folosita in cazurile de cancer la san pentru a distruge celulele maligne ramase in urma interventiei chirurgicale, de la nivelul peretelui toracic (dupa mastectomie) sau de la nivelul sanului (in cazurile in care se aplica un tratament conservator al cancerului mamar). De asemenea, radioterapia este folosita pentru a distruge celulele maligne ramase in corp la nivelul ganglionilor (supraclaviculari sau din axila)
Tratamentul de radioterapie pentru cancer la san incepe de obicei dupa 6 saptamani de la interventia chirurgicala sau dupa incheierea tratamentului de chimioterapie.

Cancer San, Oncologie Bucuresti - Cancer San, Oncologie Bucuresti

Folosind technologia moderna de radioterapie TrueBeam, riscul de reaparitie a cancerului la san este redus cu pana la 70%

Radioterapia poate fi folosita in tratamentul cancerului mamar atat dupa interventia chirurgicala cat si inainte de operatie iar uneori este suficienta folosirea acesteia ca tratament exclusiv, in functie de stadiul de dezvoltare al tumorii in tesut.
Dupa ce biopsia a fost finalizata iar cancerul la san diagnosticat, tratamentul are de obicei urmatoarele etape:

  • Operatie Chirurgicala
  • Radioterapie externa in zona sanului si zonele invecinate
  • Radioterapie localizata pe zona de prelevare a biopsiei

TrueBeam este cel mai avansat sistem de radioterapie existent la ora actuala, folosit pentru tratarea cancerului la san.

Tratament Cancer De Colon RadioterapTratament Cancer La San Radioterapie Bucuresti - Tratament Cancer La San Radioterapie Bucurestiie Bucuresti - Tratament Cancer De Colon Radioterapie Bucuresti

Avantajele Tehnologiei TrueBeam

  • TrueBeam integreaza metodele de radiochirurgie si radioterapie intr-un singur aparat.
  • Sedintele de radioterapie dureaza in medie doar opt minute
  • Datorita tratamentului imbunatatit, numarul de sesiuni necesare este redus considerabil
  • Focalizarea fasciculului de radiatii este excelenta (marja de eroare a sistemului TrueBeam este sub un milimetru), organele sanatoase ale corpului nu sunt afectate.

Pentru mai multe detalii referitoare la tratarea cancerului de san prin clinica Neolife din Bucuresti, folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta!

Contactati-ne

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/