Acest document cuprinde Acordul Conditiilor de Utilizare, denumite in continuare “Acord”, si constituie un Acord legal intre dumneavoastra, vizitator sau membru al site-ului nostru, denumit in continuare “site”, si PlacidWay LLC, societate cu raspundere limitata, care serveste ca proprietar si operator al acestui site.

Ca o conditie prealabila a utilizarii oricaror instrumente, functii si servicii oferite de acest site, trebuie sa cititi si sa fiti de acord sa respectati fiecare si toti termenii si conditiile cuprinse in prezentul Acord. Accesarea a oricarei componenta a acestui site, sau folosirea oricarei unelte, functii sau servicii oferite de acest site, inregistrare ca membru, sau pentru a vizualiza orice text sau grafica, astfel de activitati inseamna in mod expres ca ati citit acest Acord, si sunt de acord sa respectati termenii si conditiile continute in acest document. In cazul in care nu sunteti de acord cu respectarea fiecarui si a tuturor termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul Acord trebuie sa parasiti acest site imediat si nu puteti utiliza nici un instrument sau serviciu oferit de acest site. Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul Acord in orice moment, fara notificare prealabila. Vi se cere sa cititi acest acord, de fiecare data cand utilizati oricare dintre instrumentele noastre sau servicii sau pentru a vizualiza orice continut prezent pe site-ul nostru. Utilizarea de catre dvs. a oricarui instrument sau serviciu a site-ului nostru sau vizionarea oricarui continut din site-ul nostru ulterior modificarii a oricarui element al prezentului Acord reprezinta acordul dvs. expres ca sunteti de acord respectati fiecare si toti termenii si conditiile starea noii versiuni a acestui Acord.

Vi se acorda o licenta non-exclusiva, non-transferabila si revocabila de a accesa si folosi acest site in conformitate cu termenii si conditiile din prezentul Acord. Puteti folosi site-ul numai in scop personal, non-comercial.

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/