Asigurarea Calificarilor Serviciilor Medicale Internationale

Asigurarea calitatii, educatie, precum si expertizei oricarui furnizor de servicii medicale inainte de a primi ingrijiri medicale, tratamente sau proceduri este esentiala. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care iau in considerare calatoriile intr-o varietate de destinatii medicale populare din intreaga lume. Datorita popularitatii in crestere a turismului medical internationale, organizatii din intreaga lume se preocupa de probleme a calitatii ingrijirilor, aspecte legate de siguranta, precum si de incercarea de a stabili standarde, politici si cele mai bune practici pentru facilitatile si furnizorii de asistenta medicala.

Stabilirea standardelor

Una dintre organizatiile de acreditare si stabilire a standardelor in calitatea serviciilor la nivel mondial este Comisia Internationala Mixta (Joint Commission International – JCI) – ramura a comisiei care se ocupa de acreditatile medicale in SUA. Aceasta acrediteaza si certifica facilitati medicale, spitale, clinici, centre de ingrijire medicala din peste 80 de tari incepand cu 1994. Scopul sau este de a asigura siguranta pacientilor prin procese si servicii de certificare si acreditare.

ISQ, Societatea Internationala pentru Calitate in Sanatate, asigura siguranta in plus ca procesele care implica formarea si standardele utilizate de catre JCI in anchetele organizatii indeplinesc inalte obiective de referinta internationale.

De ce beneficiaza failitatile medicale de o acreditare JCI?

Acreditarea JCI aduce numeroase avantaje interne si internationale facilitatilor medicale, spitalelor, clinicilor și furnizorii. JCI:

  • Este recunoscuta in toata lumea ca o calitate in serviciile medicale si furnizor de siguranta pacientilor. Inspectorii si consultatii JCI sunt cadrele medicale instruite, care sustin si se concentreze asupra ingrijirilor de calitate si a sigurantei pacientilor.
  • Standardele sunt dezvoltate si testate de catre personal medical si experti din intreaga lume.
  • Se concentrează pe imbunatatirea calitatii ingrijirii medicale, cu un accent pe siguranta in medicatie, controlul infectiilor, facilitati sigure si acreditate corespunzator.
  • Sustine consiliile JCI din Asia Pacific, Orientul Mijlociu si tari europene pentru a oferi consiliere si orientare privind problemele calitatea si de siguranta a pacientului.

Pentru a fi acreditate de catre JCI, o facilitate medicala, un spital sau clinica trebuie sa indeplineasca standardele menite sa mentina si sa imbunatateasca calitatea serviciilor.

Alianta mondiala pentru siguranta pacientilor

In 2004, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a lansat Alianta Mondiala pentru Siguranta Pacientilor intr-un efort de a aborda problemele legate de calitatea ingrijirilor medicale intr-o multitudine de destinatii la nivel mondial. Siguranta pacientilor, controlul infectiilor, precum si aspecte referitoare la calitatea asistentei medicale au fost adresate de catre sefii si liderii agentiilor OMS, de catre cei care fac politici de sanatate, precum si reprezentanti ai grupurilor care sprijina pacienti din intreaga lume pentru a avansa obiectivele in domeniul sigurantei pacientilor, precum si pentru a reduce practicile medicale nesigure.

Aliantei Mondiala pentru Siguranta Pacientilor i s-a creat si i s-a alocat sarcina de a creste constientizarea, precum si angajamentele din partea organizatiilor politice si de sanatate din intreaga lume pentru a imbunatatii facilitatile medicale, siguranta si de a dezvolta politici si practici pentru siguranta pacientilor pentru toate tarile si statele care fac parte din Organizatia Mondiala a Sanatatii.

  • Agenda OMS include actiuni cum ar fi:
  • Elaborarea de standarde globale pentru politici si proceduri
  • Promovarea politicilor si proceduri bazate pe dovezi
  • Initierea si incurajarea cercetarii
  • Promovarea recunoasterii internationale in domeniul sigurantei pacientilor
  • Asistarea in imbunatatirea domeniilor de interes in multiple tari

Ce este mai bun in High-Tech

ISO, (Organizatia Internationala de Standardizare) prevede, de asemenea, standardele internationale de ingrijire, care ofera beneficii economice si tehnologice societatii. Turistii medicali care se aventureaza in destinatii care furnizeaza tehnologii si standarde ISO pot fi siguri ca primesc ce este mai bun in servicii, tehnici si proceduri furnizate de o multitudine de echipamente high-tech si de formare. Standardele internationale asigura ca echipamentele si facilitatile folosesc tehnologii, expertiza si experienta de ultima ora. Standardele ISO ofera consumatorilor asigurarea ca echipamentele si tehnologia utilizate pentru a oferi servicii sunt de calitate inalta, sigure si de incredere.

Concluzii

Atunci cand alegeti orice facilitate sau furnizor medical, intrebati despre acreditare si certificare. Tot mai multe facilitati medicale internationale din intreaga lume cauta sa fie acreditate de catre organizatii precum JCI, cu scopul de a concura in domenii de asistenta si industriile medicale din secolul 21.

Deoarece tot mai multe persoane din intreaga lume de calatoresc catre destinatii internationale pentru asistenta medicala, aspecte cum ar fi calitatea ingrijirilor, acreditare, certificare, experienta si expertiza devin probleme vitale, care vor ajuta la setarea unor standarde inalte si politici care sa ofere cele mai bune de servicii de ingrijire pentru orice pacient, indiferent de destinatie sau de procedura medicala.

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/