Germania

Willkommen in Germania! Germania este un tinut vechi, plin de istorie, arhitectura, arta si literatura. Germania este un tinut al catedralelor si padurilor, a povestilor despre cavaleri medievali, castele, si al celor mai frumoase arhitecturi gotice si renascentiste din lume. Este o tara salbatica, cu teren accidentat, cu Padurea Neagra si Alpii Bavarezi, care inspira si te coplesesc. Germania este, de asemenea, o tara a tehnologiei avansate si un lider in multe domenii stiintifice si medicale.

Germania pe scurt

 • Moneda: Euro
 • Limba: Germana
 • Climat: Vara in general sunt temperaturi de 30°C, iar iarna o medie de -1 °C
 • Capitala: Berlin

Situata in mijlocul Europei de Vest, Germania este o tara care ofera nu numai munti frumosi si vederi spre rauri, ci, de asemenea, centre ale industriei, tehnologie si arta. Unele dintre cele mai cunoscute orase din istorie, inclusiv Hamburg, Berlin, München, Dresda, Cologne sunt vechi centre de educatie, stiinta si literatura. Unii dintre cei mai faimosi rezidenti ai Germaniei au incantat lumea cu abilitatile lor intelectuale, inclusiv Beethoven, Bach si Goethe.

germany-1
germany-2

Germania este, de asemenea, un tinut care ofera o arhitectura uimitoare si castele care au supravietuit din antichitate, de la porturile sale nordice in adancurile Padurii Bavariei. Turistii sunt liberi sa aleaga dintr-o gama larga de distractii, atat de interior, cat si in aer liber, de la vizitarea muzeelor ​​la schi pe Zugspitze. Vizitatorii se pot bucura de o noapte in cartierul St. Pauli din Hamburg, pot incerca o multitudine de carnati nemtesti de la prietenosii vanzatorii de pe strazi, sau pot achizitiona ceasuri cu cuc lucrate manual din micul oras Schonach, din Padurea Neagra. Si sa nu uitam de berea germana – zeci de feluri din care se poate alege!

Germania este tara de origine a raului Elba, a Glockenspiel si Charlie Checkpoint, un punct de reper istoric in Berlin, care comemoreaza site-ul de trecere intre Berlinul de Est si de Vest, in timp ce Zidul Berlinului diviza orasul intre 1961 – 1989. Germania este, de asemenea, tara in care se afla una dintre cele mai faimoase catedrale din lume, Catedrala din Cologne, precum si a Castelului Neuschwanstein, cel mai faimos castel din lume (si prototipul castelului Walt Disney la Disneyland). Turistii se pot bucura de croaziere pe Dunare, Mosel, Elba sau Rin sau se pot bucura de bai hidroterapie, masaje si tratamente de la o multitudine de statiuni balneare unice si pitoresti.

De ce turism medical in Germania?

Sistemul de sanatate german a fost mereu sinonim cu calitatea, iar turismul medical in Germania este in plina expansiune. Peste 50.000 de vizitatori straini solicita ingrijiri sau proceduri medicale in Germania pentru tratamente in domenii precum diagnosticare, ingrijire dentara, obezitate si tratamente de pierdere in greutate, de ingrijire a vederii, si interventii chirurgicale plastice si cosmetice.

Turistii straini care cauta tratament imediat si servicii de specialitate se bucura de beneficiile medicale de calitate, combinate cu avantajele unei destinatii de vacanta.

Mii de turisti din Rusia, statele arabe, statele din Golf, si tarile vecine vin in Germania anual pentru cele mai bune cumparaturi, vizitare a obiectivelor turistice, tratamente medicale, si spatiile de cazare oferite de Germania.

germany-3

10 lucruri interesante in Germania

 1. Catedrala Cologne
 2. Neuschwanstein, cel mai vizitat castel din Germania
 3. Checkpoint Charlie
 4. Excursii in Alpii Bavarezi
 5. Schii in Alpii Bavarezi
 6. Padurea Neagra
 7. Croaziera pe raul Rin
 8. Incearca carnatii germani
 9. Schii in Zugspitze
 10. Festivalul vinului

contact

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/