Ungaria

Fogadtatás in Ungaria! Ungaria, fondata acum peste 2000 de ani, este situata in inima Europei – o tara care ofera localnicilor si turistilor atat o mostenire culturala bogata dar si note moderne in zona culinara, hoteluri, zone turistice si aventuri in aer liber. Un tinut al frumusetii si gratiei, de trasee montane salbatice si arhitectura rafinata, Ungaria, este un loc pe care vizitatorii nu il uita niciodata.

Ungaria pe scurt

 • Moneda: Forint maghiar
 • Limba: maghiara
 • Climat: Temperaturile medie pe timpul verii sunt de 27ºC-35ºC, iar iarna de -35 ºC – -20 ºC.
 • Capitala: Budapesta

Amplasata in inima Europei, Ungaria este un loc vechi – de istorie, cultura si patrimoniu. E un tinut al catedralelor, muzeelor si punctelor de reper istorice. Are de asemenea o abundenta de munti, lacuri si rauri, care ofera o multitudine de aventuri si frumusete in aer liber.

Ungaria este locul de nastere al lui Franz Liszt si a delicioselor preparate culinare, tinut al romantismului si misterului, frumusetii inegalabile, neegalat de catre vecinii sai. Ungaria este de asemenea, tara care a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul secolelor si a ajuns o destinatie turistica infloritoare in secolul 21.

hungry-1
hungry-2

Ungaria, in limba nativa cunoscut sub numele de Magyarország, este tara cu peste 10 de milioane de locuitori care se bucura de facilitati, servicii si asistenta medicala moderne si avansate tehnologic.

In Budapesta, capitala Ungariei, turistii se pot plimba prin Piata Eroilor, pot vizita Bazilica Sf. Stefan, Castelul Buda si admira arhitectura clasica de-a lungul orasului antic. Orasul ofera, de asemenea, delicii nelimitate pentru cei care sunt interesati de zona culinara, vizitarea obiectivelor turistice si de cumparaturi. Viata de noapte din Budapesta este nemaipomenita, iar lumina soarelui aduce cu ea privelisti superbe, plimbari pe poduri si linia de metrou M1, una dintre cele mai vechi din Europa continentala.

De ce turism medical in Ungaria?

Cu un sistem de sanatate proiectat dupa modelul Frantei si Germaniei, Ungaria, ofera rezidentilor sai si turistilor, ingrijire medicala si facilitati foarte bune. Medici, chirurgi si furnizori de servicii medicale cu studii inalte si experimentati, din zonele metropolitane, cum ar fi Budapesta istorica, ofera servicii medicale de calitate intr-o multitudine de specialitati.

Clinici, ambulatorii si facilitati medicale si spitale de prima clasa din Budapesta si din alte orase mari din intreaga tara ofera servicii si ingrijire medicala de o calitate superioara.

Cu o gama larga de servicii medicale oferite, Ungaria castiga rapid reputatia de destinatie de top in turismul medical.

hungry-3

10 lucruri interesante in Ungaria

 1. Plimbare pe malul Dunarii in Budapesta
 2. Cina cu carnati si vin
 3. Buda Ring si faimoasele Bai ale Imparatului
 4. Muzeul de Istorie din Budapesta
 5. Parcul National, din apropierea Budapestei
 6. Esztergom, locul de nastere al fondatorului Ungariei, Sf. Rege Stefan
 7. Esztergom, moastele Sfintilor in Trezoreria din Catedrala si Muzeul Castelul.
 8. Szentendre, meserii native si folclor
 9. Pécs, cunoscut pentru musica, opera si balet si frumoasele monumente turcesti
 10. Turistii medicali in acest teren antice vor fi uimiti de posibilitatile, nu doar datorita optiunilor excelente de ingrijiri medicale, dar si datorita multitudinii de destinatii din intreaga Budapesta si Ungaria, care captiveaza si uimeste.

contact

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/