Italia

Benvenuto in Italia! Italia - simpla mentionare a numelui creeaza imaginea de ruine antice romane, mancare minunata, cer albastru si servicii ospitaliere.Tinutul vechilor imperii grecesti si romane, locul de nastere al civilizatiei moderne si a inventiilor, a inventatorilor, artistilor si filosofilor, Italia este o tara care ofera turistilor mult divertisment, atat de ​​interior cat si de exterior, cat si repere istorice magnifice si atractii pitoresti. O destinatie clasica si eleganta pentru calatorii, Italia ofera un amestec interesant de patrimoniu cultural cu tehnologia si dotarile cele mai bune ale secolului 21.

Italia pe scurt

 • Moneda: Euro
 • Limba: Italiana
 • Climat: La altitudini mari, iernile sunt reci, umede si cu zapada, iar verile uscate si cu umiditate crescuta. In regiunile de coasta climatul este moderat si cald.
 • Capitala: Roma

Considerata odata mijlocul civilizatiei, Italia este o tara care a dat nastere unei multitudine de pictori, scriitori, filosofi si inventatori celebrii al caror impact a afectat cresterea si civilizatia lumii.

Din secolele 7 și 8 î.Hr., Italia si oamenii ei au avut un impact foarte clar asupra lumii. Astazi, ruinele sale antice stau marturie la ingeniozitatea si inteligenta oamenilor sai, si milioane de oameni viziteaza orase renumite, cum ar fi Roma, Milano, Napoli si Florenta pentru a se incalzi in climatul moderat si a se bucura de mancarea, divertismentul si obiceiurile traditionale italiane.

italy-1
italy-2

Italia ofera de la o multitudine de muzee si arhitectura fina care dateaza de mii de ani pana la teatru, opera si divertisment pe gustul tuturor. Mancare delicioasa, hoteluri deosebite si interactiunea cu localnicii sunt lucruri normale pentru cei care viziteaza orasele Italiei. Bineinteles, Italia este cunoscuta si ca una dintre capitale lumii in materie de fashion, oferind clientilor internationali cea mai buna selectie de pantofi, genti si haine, o competitie acerba pentru Paris si New York

Iralia ofera, de asemenea, o multitudine de aventuri, cum ar vizitarea obiectivelor istorice si ruinelor pe bicicleta, inot in Marea Mediterana si excursii de degustare a vinurilor prin tara. Indiferent ca vreti sa escaladati sau sa faceti excursii cu bicicleta in muntii Apenini sau sa vizitati cultimle muntilor Vezuviu, Italia are activitati in aer liber pentru toate gusturile.

Tinutul lui Da Vinci, Galileo si Michelangelo, Italia este tara de origine pentru mai multi pictori, oameni de stiinta si divertisment decat multe tari puse impreuna. Indiferent ca vizitezi canalele Venetiei sau te bucuri de deliciile culinare din Palermo, Italia este un tinut al culturii, aventurii si clasei, care nu pot fi gasite niciunde.

De ce turism medical in Italia?

Italia dobandeste rapid reputatie internationala pentru operatiile si procedurile cosmetice si dentare, oferind in acelasi timp turistilor medicali sansa sa viziteze cea mai populara destinatie turistica din lume. Indiferent ca sunteti in cautare de servicii medicale in Roma, Milano, Sicilia sau Palermo, fara indoliala veti gasi chirurgi foarte bine pregatiti si cu experienta.

10 lucruri interesante in Italia

 1. Mt. Vesuvius
 2. Coloseumul din Rome
 3. Capela Sixtina din Rome
 4. Palazzo Grassi din Venice
 5. Turnul din Pisa
 6. Plajele din Sicilia
 7. Grand Canal in Venice
 8. Gradinile Boboli din Florenta
 9. Regiunea Toscana
 10. Bucurati-va de mancarea delicioasa din toata Italia!

 

contact

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/