Turcia

Turcia: Un amestec de Orient si Occident Turcia este una dintre cele mai vechi locatii cunoscute ca fiind locuite in regiunea cunoscuta sub numele de Asia Mica. E tinutul Troia si a culturilor antice, cum ar fi hititii. Istoria sa este plina cu povesti despre greci, persani, Alexandru cel Mare si Constantinopol. Turcia este o tara plina de tradirie si folclor, care ofera vizitatorilor sai o vizita in trecut, prin obiective sale turistice.

Turcia pe scurt

 • Moneda: Noua Lira Turceasca
 • Limba: Turca
 • Climat: Vara, temperaturile sunt in medie de 30°C, iar iarna de 1 grad si sub. Temperatura difera de la o regiune la alta in functie de altitudine si locatie.
 • Capitala: Ankara

Turcia este o tara unica, a carei tinut se intind pe doua continente. Cea mai mare parte din Turcia se afla in ceea ce se numeste in mod traditional din Asia, in timp ce granita sa de vest se intinde pe Bosfor si se afla in Europa traditionala. Podul Bosfor din Istanbul(cunoscut anterior sub numele de Constantinopol) uneste cele doua sectiuni ale tarii, care se invecineaza cu Bulgaria, in nord-vest, Marea Neagra la nord, si a imparte frontierele sale estice si sudice, cu parte din Georgia, Azerbaidjan, Iran, Irak si Siria si Marea Mediterana.

germany-1
germany-2

Turcia ofera calatorilor un amestec unic de culturi multiple, depinzand de zona tari vizitata. Turistii gasesc arhitectura si bucatarie cu tenta europeana in partea de vest a tarii, si traditii si mancare asiatica si ruseasca in partea de est a tarii.
Ca divertisment in aer liber, Turcia ofera munti, lacuri si bineinteles Marea Neagra si Mediterana, dar si Muntele Ararat, considerat de multi turisti ca fiind destinatia finala a Arcei lui Noe. De la orasele cosmopolite, precum Istambul si Ankara, la culmile vulcanilor antici, Turcia ofera oportunitati de distractie multiple. Este atractiva pentru toate varstele si interesele, de la muzee, hotele de 5 stele si mancare gourmet, la campare in pustietate.

De ce turism medical in Turcia?

Turcia castiga rapid reputatia de servicii medicale de inalta calitate in multe domenii, incluzand cardiologia, transplant, ortopedie si altele. Cu centre medicale si spitale dotate cu echipamente de ultima generatie, nu doar in marile orase ca Istanbul si Ankara, ci si in regiunea de sud pe tarmul Mediteranei, doctorii si chirurgii turci, majoritatea cu studii in Europa si Statele Unite, ofera ingrijire medicala la cele mai inalte standarde.

germany-3

10 lucruri interesante in Turcia

 1. Muntele Ararat
 2. Tarmul Marii Mediteraneene
 3. Turnul Galata din Istanbul
 4. Muzeul Subacvatic din Bodrum
 5. Moschea Albastra din Istanbul
 6. Ruinele vechiului oras grec din Hierapolis
 7. Marea piatra funerala de pe varful Muntelui Nemrut
 8. Insula Prince
 9. Ruinele antice din Troia
 10. Bucurati-va diversificata bucatarie turceasca

contact

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/