Ucraina

Ласкаво просимо in Ucraina Ucraina nu este doar una dintre cele mai mari tari, ci si una dintre cele mai vechi din Europe. Nimeni nu ar ghici ca o tara care a fost cutremurata atat timp de violente politice poate fi frumoasa, dar este. Ucraina are deschidere la Marea Neagra si se bucura de Muntii Carpati pe teritoriul sau si de asemenea de Campiile Centrale si Peninsula Crimeea. Zona este o destinatie populara pentru sarbatorile rusesti. Ucraina este de asemenea casa pentru mai multe orase frumoase din Europa, precum Kiev, Lvov si Odessa.

Ucraina pe scurt

 • Moneda: hryvnia
 • Limba: Ucraineana
 • Climat: Ierni friguroase si cu zapada, si veri calduroase.
 • Capitala: Kiev

Lunga istorie, a uneia dintre cele mai mari tari din Europa este marcata de tulburari politice si violenta, dar nu va lasati pacaliti de acestea – Ucraina este una dintre cele mai frumoase tari din lume, plina de istorie. Repere istorice, arhitectura veche, panorame minunate, rute navigabile si rutiere, va vor tine ocupati zile intregi. De exemplu, in Lvov sunt arhitecturi atat renascentiste cat si din baroca, si este unul dintre cele mai vechi orase europene. Cea mai mare opera din lume se afla in Odessa, unde se gasesc si Scarile Potemkin, facute faimoase de filmul The Battleship Potemkin.

germany-1
germany-2

De asemenea, sunt multe alte lucruri pentru care Ucraina poate fi vizitata, cum ar fi excursii, schii, snowboard, inot si tururi. Puteti merge de la munte la mare si sa incercati toate activitatile dintre locatii. Nu lasati conflictul din trecut sa va opreasca sa va bucurati de una ditnre cele mai frumoase tari din lume. Daca, cautati urmatoare tara de destinatie pentru turism medical, Ucraina trebuie sa fie prima pe lista.

De ce turism medical in Ucraina?

Este un fenomen relativ nou. In zilele noastre oamenii merg in destinatii exotice, nu doar pentru relaxare, ci si pentru proceduri medicale. Ucraina nu este foarte diferita de alte tari mari ale Europei din punct de vedere al standardelor medicale, deci nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta unor proceduri medicale in Ucraina. Totusi, economia tarii, permite preturi mai competitive ca in multe tarile dezvoltate. Nu in ultimul rand, este un loc ideal de vacanta cu multe activitati distractive, locatii istorice si destinatii de relaxare.

germany-3

10 lucruri interesante in Ucraina

 1. Opera din Lvov
 2. Catacombele din Sevastopol
 3. Degustati vinul din Yalta
 4. Snowboard in Muntii Carpati
 5. Schii in statiunea Bukovel
 6. Turul locului unde a fost dezastrul nuclear de la Cernobal
 7. Zilele Kievului
 8. Raul Nipru
 9. Boboteaza ortodoxa la Kiev
 10. Baza de submarine la Sevastopol

contact

Please Share and Like our Pages to help us grow

https://armstronghse.com/ https://kmigaming.com/ https://orangeros.com/ https://rajavigorslot.web.app/ https://brusselsstreetstudio.com/ https://waroengdiggers.com/ https://turkanayhan.com/ https://onemanduet.com/ https://128.199.182.206/ https://rockwithleadfoot.com/ https://blogdaclickfios.com/ https://sulsel.targetindo.com/slot-gacor/
https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/thai/ https://fkip.unila.ac.id/wp-includes/ds88/ https://20.243.139.109/ https://mickmulvaney.com/